Webshop

Du kan bestille de to første bind af “Kronisk rejsefeber” direkte hos forlaget og få gratis levering til en pakkeshop eller postbutik i Danmark ved at skrive til deberejste @ gmail.com og betale via MobilePay til 25142711 eller ved bankoverførsel til reg.nr. 6695, kontonr. 1008088604. Når du har sendt en e-mail med din bestilling og oplyst dit navn og din adresse, får du efterfølgende en kvittering på din bestilling.

Du kan selvfølgelig også købe bøgerne hos din lokale boghandler. Er bøgerne ikke allerede på hylden, kan boghandleren bestille dem hjem. Den vejledende udsalgspris er 500 kr. for hvert bind. Bor du i udlandet, så kontakt os, så finder vi en pris for at sende til udlandet.

Prisgaranti: Hvis du finder bøgerne billigere hos en dansk internetboghandel med levering og uden krav om abonnement eller medlemskab, tilbyder vi at matche prisen, når blot du sender et link eller kan dokumentere prisen på anden vis.

Du kan også låne bøgerne på biblioteket. Den første bog i serien er registreret med ISBN 978-87-972879-2-7 og udkom 29. maj 2021. Bind 2 er registreret med ISBN 978-87-972879-3-4 og udkom 27. november 2021.

Betalingskort og flere rejsebøger

Foretrækker du at betale med et betalingskort, eller er du også interesseret i andre rejsebøger skrevet af medlemmer og venner af De Berejstes Klub, kan du bestille bøger fra vores webshop her.
 

Er du boghandler, kan du skaffe bøger fra serien “Kronisk rejsefeber” hjem via Bogportalen/Dafolo. Og ønsker du at købe mindst 5 bøger, tilbyder vi mængderabat. Der er også mulighed for at lave en kommissionsaftale. Kontakt forlaget for nærmere aftale.